Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covor electroizolant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
PolytechRubber comercializeaza covoare electroizolante. Acest tip de covoare electroizolante este utilizat pentru  protejarea provizorie a personalului in timpul lucrarilor efectuate in sapaturi in transee, in executarea mansoanelor de cabluri de MT/JT.

De asemenea poate fi utilizat la acoperirea  pardoselilor din centrale electrice, camera motoarelor, cabine electrice, incaperi industriale etc. Nu trebuie sa fie considerate ca asigura in exclusivitate protectia celui care le foloseste, nici chiar in instalatiile de  joasa tensiune. Ele se folosesc intotdeauna impreuna cu unul sau mai multe mijloace de protectie electroizolante (manusi electroizolante, garnituri si scule electroizolante), constituind accesorii individuale de protectie – echivalente incaltamitei electroizolante  (cizmelor electroizolante).

PolytechRubber executa covoare electroizolante in conformitate cu IEC 61111/ 2009 . Ed. 2.0 respectand cerintele esentiale de securitate prevazute in standardele in vigoare.

Domeniul temperaturilor de utilizare : – 5 C  …. + 40 C.

Acest tip de covoare electroizolante asigura protectia personalului la tensiunea maxima de utilizare de 26,5 KV pentru care este fabricat si incercat.

Acest covor din cauciuc electroizolant are una din fete aspra, antiderapanta iar cealalta cu striuri late. Pe suprafata covorului nu se admit gauri, crapaturi, protuberante, incluziuni de corpuri straine si neregularitati cu adancimea mai mare de 1 mm. Sunt admise depresiuni cu adancimea de maxim 1 mm si diametrul de maxim 4 mm, situate la o distanta de minim 30 cm una de alta.

La covoare electroizolante in sectiune nu se admit aglomerari de materiale, fisuri, porozitati sau corpuri straine vizibile cu ochiul liber.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura